Levering & retourbeleid

  • Levering:

Kleinere producten zoals onderhoudsproducten, accessoires en decoratie worden verzonden via Bpost de eerste werkdag volgend op de bestelling. In de meeste gevallen ontvangt u deze dan 2 dagen later. De overige producten worden door een koerier, of persoonlijk door ons, geleverd. Wij nemen contact op met u om een leveringsmoment af te spreken. De termijnen variëren tussen 3 en 10 werkdagen na bestelling wanneer het product op voorraad is.

Bestelling boven 100 euro worden gratis verzonden, voor bestellingen onder 100 euro bedraagt de leveringskost 5 euro.

Wij leveren momenteel enkel in België. Wenst u te bestellen vanuit Nederland? Neem dan even contact op via info@beljardin.be, we bekijken dan samen de opties.

  • Retourbeleid:

De klant heeft het recht om de overeenkomst te ontbinden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen. Wanneer u beroep wenst te doen op dit herroepingsrecht stuurt u een mail naar info@beljardin.be met volgende gegevens:

  • Uw volledige naam en adres
  • Artikelen die u retour wenst te sturen
  • Reden van retour 
  • In geval van beschadigde goederen duidelijke foto's die dit aantonen.
    Indien het groot tuinmeubilair betreft nemen wij contact op om de goederen te komen ophalen op een afgesproken tijdstip.

In geval van kleine producten bezorgen we een retourlabel waarmee de goederen retour kunnen gestuurd worden. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant en zullen afgetrokken worden van het terug te betalen bedrag.

Zodra het retour ontvangen is wordt het betaalde bedrag terugbetaald.

Indien het teruggestuurde product zich niet meer in de originele staat bevindt, behoudt Bel Jardin zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.